вівторок, 23 березня 2010 16:45

Годинюк задоволений рахунком 8:0

Годинюк задоволений рахунком 8:0

Юніорська збірна України вдало розпочала похід за перепустку у перший дивізіон світового хокею. У понеділок, 22 березня, у Броварах стартував чемпіонат світу серед 18-річних (дивізіон II - група "Б").

На домашньому льоду підопічні Олександра Годинюка без проблем розібралися з бельгійськими однолітками, закинувши супернику вісім шайб і зберігши свої ворота "сухими".

"Результатом матчу я задоволений, - сказав після матчу журналістам Олександр Олегович, - Перш за все тому, що команда виконала завдання на гру. Все те, що було заплановано, хлопці виконали. Команда зіграла на нуль, мала колосальну ігрову та територіальну перевагу.

Чому підвела реалізація? Рахунком 8:0 ми задоволені. Головне, що хокеїсти створюють моменти. Якби вони були відсутні, то було б гірше. На тренуваннях будемо звертати увагу на реалізацію.

Прохідних ігор на чемпіонаті не буде. Гра Голландії з Австралією – це показала. Будемо грати по максиммуму і готуватися до кожної гри. Нашим головним суперником буде збірна Словенії, яка прогресує протягом останніх років.

Завдання у нас одне – виграти турнір. Чи це реально зробити? Звичайно. Будемо готувати команду тільки до перемоги. Поразка розглядається як невдача."

Свій наступний матч українці проведуть у середу, 24 березня, о 18:30 у броварському "Терміналі" проти "темної конячки" турніру Нідерландів. Всі матчі збірної України у записі у день гри показує Перший національний.

Нагадаємо, у понеділок відбулись ще два матчі чемпіонату світу. Словенія розгромила Іспанію - 9:2, а Нідерланди обіграли австралійців – 5:1.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Годинюк задоволений рахунком 8:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути