субота, 20 березня 2010 15:00

"Збірна України перестала грати у дитячий хокей" - Годинюк

"Збірна України перестала грати у дитячий хокей" - Годинюк

В юніорської збірної України під час підготовки до домашнього чемпіонату світу (дивізіон II - група "Б") не було проблем із зборами та інвентарем. Команду забезпечили всім необхідним.

Про це сьогодні на прес-конференціі, присвяченій старту турніру заявив старший тренер команди Олександр Годинюк.

"Хлопці перестали грати у дитячий хокей. Під час останнього збору ми відібрали 23 хокеїсти з більше 40 претендентів, які перебували на перегляді. На жаль, один з гравців отримав серйозну травму і не зможе допомогти команді."

Основним суперником Годинюк назвав збірну Словенії. Сюрпризів також варто чекати від Голландії, яка на турнірі виступає темною конячкою.

"Під час зборів нас найбільше турбувала лінія нападу. Ми відпрацьовували реалізацію гольових моментів та гру більшості. Нам вдалося здружити команду. Хлопці хочуть довести, що можуть виграти чемпіонат".

Підготовка команди складалася з 3-ох етапів. У хокеїстів також були дні відпочинку, коли вони переглядали відеозаписи ігор.

"Завтра ми плануємо подивитися фінал цьогорічної Олімпіади в Ванкувері Канада-США.Вчора команда ходила в кіно. Дивилися фільм "Полювання на колишню". У хлопців був вибір між комедією та фільмом жахів. Вони обрали перше. Отже в гарному настрої підійдемо до чемпіонату".

До речі, тренерський штаб збірної заборонив гравцям брати з собою на збір комп"ютери, щоб не відволікатися від підготовки.

Нагадаємо, що Чемпіонат світу стартує в понеділок, 22 березня. Всі матчі пройдуть на льодовій арені ТРЦ "Термінал" м. Бровари.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України перестала грати у дитячий хокей" - Годинюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути