середа, 22 жовтня 2008 09:12

"Осоромилися перед власними вболівальниками" - Аршавін

Нападаючий "Зеніту" Андрій Аршавін поділився думками про матч Ліги чемпіонів проти БАТЕ (1:1).

"Важко щось говорити по грі. Думаю, що ні у кого не викликало сумнівів, що клас нашої команди вищий, ніж у БАТЕ. Але клас на результат гри не впливає. Впливає те, як люди вміють концентруватися, зібрано підійти до будь-якого матчу, а також уміють використовувати свої моменти. Ми свої моменти не використали".

"Суперники? Вони зіграли в той футбол, в який уміють. Їх навчили швидко переходити з оборони в контратаки, які сьогодні у БАТЕ виходили. Після того, як суперники забили гол, ми провели заміни, почали грати з одним захисником, але не змогли перемогти і при такій схемі. Позитивний момент в матчі? Добре, що Фатіху вдалося забити, це краще, ніж якби ми програли з рахунком 0:1. З іншого боку, в Мінську буде інший матч. Не знаю поки, хороший або поганий. Впевнений тільки в одному, він буде іншим. Більше сказати нічого, просто нічого".

"Не треба зараз думати про шанси пробитися в Лігу чемпіонів на наступний сезон. Не потрібно ворожити на кавовій гущі. Зараз нам необхідно думати тільки про майбутню гру з "Том"ю". Ми вже скучили за перемогами, нам потрібні очки. Що стосується Ліги чемпіонів, слід роздумувати про майбутній матч з БАТЕ, добре до нього підготуватися, розібрати помилки, щоб ще раз у другій зустрічі не осоромитися, як сьогодні ми це зробили перед нашими вболівальниками", - сказав Аршавін в інтерв"ю своєму офіційному сайту.

Зараз ви читаєте новину «"Осоромилися перед власними вболівальниками" - Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути