неділя, 15 серпня 2010 12:14

"Оболонь" перемогла запорізький "Металург" на виїзді

"Оболонь" перемогла запорізький "Металург" на виїзді

"Оболонь" здобула несподівану перемогу на виїзді. Втім, обіграти нинішній "Металург" навіть в Запоріжжі - зовсім не подвиг. Тим більше, якщо самі ж запорожці допомагають.

По грі в першому таймі, можна було припускати швидше перемогу господарів. Але кілька своїх моментів вони легко розтринькали. Особливо цим відрізнявся Калонас, який навіть чистий вихід один на один мав - але потрапив у штангу. В "Оболоні" була своя гра, і були моменти - але все-таки кияни виглядали блідіше.

Після перерви все виглядало приблизно так само. Хід матчу перевернув Сергій Сибіряков, який зробив бездоганний пас з флангу, після якого Мандзюк розстріляв ворота Безотосного. І тут же Тейку безвідповідально зіграв у своєму штрафному, заваливши Бондаренка.

Реалізувавши пенальті, "Оболонь" впевнено контролювала хід поєдинку, а "Металург" все ніяк не міг прийти до тями. І лише за сім хвилин до кінця матчу відчайдушна атака господарів привела до голу Рібейро. Далі були гарячкові спроби "Металурга" пройти з м'ячем до воріт суперника і спокійні контратаки "Оболоні".

Рахунок не змінився, і молода київська команда записала на свій рахунок першу перемогу в чемпіонаті і в останніх 13 матчах, з урахуванням торішнього першості.

"Металург З" - "Оболонь" 1:2 (0:0)

Голи: Мандзюк, 62 (0:1); Кучеренко, 65 (пенальті) (0:2); Рібейро, 83 (1:2)

"Металург З": Безотосний; Арбі; Тейку; Невмивака; Тігорєв; Сидорчук; Польовий; Опанасенко (Пісоцький, 65); Алозіє; Цигирлаш (Рібейро, 64); Калонас (Каськов, 72)

"Оболонь": Рибка; Кутас; Лозинський; Котенко (Панас, 86); Пластун; Худзік (Бондаренко, 54); Слюсар (Кучеренко, 46); Сибіряков; Сапай; Лупашко; Мандзюк

Попередження: Опанасенко, 27; Невмивака, 89; Арбі, 90 - Бондаренко О., 66

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" перемогла запорізький "Металург" на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути