Ексклюзиви
вівторок, 30 листопада 2010 09:32

"Ніколи раніше не програвав 0:5" - Моурінью

"Ніколи раніше не програвав 0:5" - Моурінью

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью розповів про розгромну поразку від "Барселони" (0:5) у 13-му турі примери.

"Це не приниження! Це просто моя перша поразка. Ніколи раніше не програвав 0:5, але цей результат легко пережити, тому що у нас не було шансів перемогти. Це не одна з тих поразок, після яких залишається тяжке враження через суддівство або трьох спірних м'ячів.

Просто одна команда грала дуже добре, а інша - дуже погано. Це заслужена поразка. Проте, думаю, що боротьба в чемпіонаті буде йти до кінця. Тиждень тому ми випереджали "Барселону" на одне очко, сьогодні поступаємося двома. Сьогоднішній результат - це подарунок тій команді, яка грала дуже добре і покарання тій, яка діяла дуже погано.

Я завжди говорив, що "Барселона" - це готовий продукт. До цього матчу ми грали добре, але нас чекає ще багато роботи, щоб "Реал" теж був готовим продуктом.

Після матчу я поговорив з гравцями і сказав, що чемпіонат не закінчується сьогодні. Хто знає, може, ми повернемося на цей стадіон ще в цьому році. Рік тому я залишав "Камп Ноу" після поразки, але кілька місяців по тому я їхав з Іспанії переможцем Ліги чемпіонів", - наводить слова Моурінью Аbola.

Нагадаємо, "Барселона" у центральному матчі 13 туру іспанської примери розгромила на своєму полі мадридський "Реал" з рахунком 5:0 і вийшла на перше місце в турнірній таблиці.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи раніше не програвав 0:5" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути