Ексклюзиви
пʼятниця, 26 листопада 2010 14:53

Прем'єр-міністр Іспанії зробив прогноз на матч "Барселона" - "Реал"

Прем'єр-міністр Іспанії зробив прогноз на матч "Барселона" - "Реал"

Прем'єр-міністр Іспанії Хосе Луїс Сапатеро дав прогноз на матч чемпіонату країни з футболу між "Барселоною" і "Реалом", який відбудеться 29 листопада в столиці Каталонії. Сапатеро, який є вболівальником "Барселони", вважає, що ця команда здобуде перемогу з рахунком 4:2, пише іспанське видання Marca.

Сапатеро додав, що головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола подобається йому більше, ніж наставник "Реала" Жозе Моурінью, а лідер каталонців Ліонель Мессі - більше, ніж провідний гравець мадридської команди Кріштіану Роналду. Сапатеро зазначив, що особистісні якості Гвардіоли і Мессі імпонують йому більше.

Тим часом, Роналду заявив, що матч його команди з "Барселоною" не стане вирішальним в боротьбі за звання чемпіона Іспанії, оскільки до закінчення турніру ще далеко. Про це повідомляє AFP. За словами Роналду, зустріч з каталонським клубом - це звичайний матч.

Роналду назвав "Барселону" сильною командою і підкреслив, що каталонці особливо добре грають на своєму полі. "Нехай переможе найсильніший, а найсильнішим буде "Реал", - додав португалець.

Після 12 турів чемпіонату Іспанії сезону-2010/11 "Реал" лідирує в турнірній таблиці. Мадридський клуб набрав 32 очки. На рахунку "Барселони", яка посідає друге місце, 31 очко. У "Вільярреала", який йде на третьому місці 24 очки.

Матч "Барселона" - "Реал" відбудеться 29 листопада і розпочнеться о 22:00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію цієї зустрічі буде вести канал "Футбол".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр-міністр Іспанії зробив прогноз на матч "Барселона" - "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути