Ексклюзиви
пʼятниця, 18 лютого 2011 13:16

"Не розраховували пропустити так багато м'ячів від "Динамо" - Шустер

"Не розраховували пропустити так багато м'ячів від "Динамо" - Шустер

Головний тренер стамбульського "Бешикташа" Бернд Шустер після поразки від київського "Динамо" у вчорашньому матчі Ліги Європи визнав, що недооцінив суперника.

"Дуже важкий матч. Ми не оцінили суперника належним чином, не розраховували пропустити так багато м'ячів. Відповідальність за програш беру на себе. Якщо когось не влаштовує, може не приходити на матчі. Я не звертаю уваги на вимоги вболівальників про відставку", - сказав Шустер, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Німецький наставник пообіцяв, що його команда в матчі-відповіді зробить все можливе, щоб пройти в наступний раунд плей-офф.

"Нас чекає ще одна гра. Рахунок нас не влаштовує, але ми зробимо все можливе. На даний момент "Бешикташ" був не в найкращому настрої, тому отримав такий болючий удар", - сказав він.

Нагадаємо, вчора "Динамо" з рахунком 4:1 розгромило "Бешикташ" у першому матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи-2010/2011. В іншому матчі за участю української команди харківський "Металіст" розгромно програв "Байєру" - 0:4.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Не розраховували пропустити так багато м'ячів від "Динамо" - Шустер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути