середа, 21 липня 2010 12:59

"Не думаю, що Мілевський перейде у "Локомотив" - Шевченко

"Не думаю, що Мілевський перейде у "Локомотив" - Шевченко

Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко не погодився з критиками свого партнера по команді Артема Мілевського, відзначивши, що він не вірить у можливість переходу цього гравця в "Локомотив".

"Можу сказати, що з кожною грою Артем додає. У матчі з "Таврією" він дуже добре рухався. Єдине, чого йому не вистачило - це забитого м'яча. Якщо б Мілевському вдалося відзначитися, зараз би ви ставили зовсім інші питання. Вважаю, що Артем дуже продуктивно зіграв на команду, він дуже важливий гравець для "Динамо".

Андре купили на заміну Мілевському? Протягом найближчого часу нам треба буде провести велику кількість матчів. Та й у цілому, сезон на нас чекає дуже складний і насичений. Тому якщо в команді є 20 гравців основної обойми, то це означає, що всі вони будуть задіяні. У зв'язку з цим прихід Андре - це також великий плюс для "Динамо".

Чи ослабне "Динамо", якщо Мілевський піде у "Локомотив"? Я навіть не хочу на цей рахунок нічого думати. Не думаю, що Артем перейде у "Локомотив", - наводить слова Шевченка сайт "Динамо Киев от Шурика".

Зараз ви читаєте новину «"Не думаю, що Мілевський перейде у "Локомотив" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути