неділя, 18 липня 2010 18:17

"Шевченко вибачився" - Голайдо

"Шевченко вибачився" - Голайдо
"Таврія" у новому сезоні ще не перемагала. У першому турі сімферопольці мінімально програли "Металісту" - 0:1. У другому турі виїзний матч проти "Динамо" також закінчився для кримчан поразкою – 2:1.

Перед грою нечисленні фанати "Таврії" вивісили банер "Долой хоккейные счета", натякаючи на поразку своєї команди у минулому сезоні у виїзному матчі з "Динамо" з рахунком 0:6.

"0:6 було минулого року, - розповів "Gazeta.ua" Денис Голайдо, - Ми зробили висновки з того матчу і максимально налаштовувались на гру з "Динамо". Хотіли привезти додому як мінімум одне очко."

За матч арбітр призначив пенальті у ворота "Таврії" і не зарахував гол забитий кримчанами з офсайду.

"Суддівство коментувати не буду. Головним призначили Колліну, хай він і розбирається, допомагає суддям, особливо помічниками головного арбітра".

Команди грали м"ячем ЧС-2010 "Джабулані".

"Напередодні поєдинку ми провели тренування з "Джабулані". Спочатку було незвично ним грати. Поступово будемо звикати до нього. Те що про нього розповідають дійсно правда. М"яч летить не так як потрібно."

Денису дісталося в матчі від капітана "Динамо".

"Шевченко мене не бачив. Він виставив руку і потрапив мені в обличчя. Андрій вибачився. Нічого страшного, звичайний ігровий момент".

Перший матч сезону – Суперкубок України - "Таврія" програла "Шахтареві" з рахунком 7:1.

"Шрам від цього матчу залишився. Ми намагаємося його якомога швидше забути, потрібно відкинути всі негативні емоції. Нас чекає довгий сезон – чемпіонат, Кубок України, Ліга Європи. Будемо налаштовуватися на кожен матч окремо."

"Таврія" як володар Кубка України стартує в Лізі Європи з четвертого (останнього перед груповим етапом) кваліфікаційного раунду турніру.

"За Лігою Європи слідкуємо. Про можливих суперників говорити ще рано."

"Таврія" єдина з команд Прем"єр-ліги грає з трьома захисниками. За це Сергію Пучкову часто дістається від преси і фахівців.

"3-5-2 – це наша початкова схема гри. По ходу матчу вона міняються на 5-3-2. При обороні у нас крайні хави відходять в захист і ми граємо з п"ятьма захисниками".

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко вибачився" - Голайдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути