пʼятниця, 11 грудня 2009 20:12

"Наступного року "Динамо" зіграє краще" - Яя Туре

"Наступного року "Динамо" зіграє краще" - Яя Туре

У заключному матчі групового етапу Ліги Чемпіонів "Динамо" програло вдома "Барселоні" з рахунком 1:2. Іспанський гранд зайняв перше місце у групі, а динамівці вилетіли з єврокубків.

Крім українця Дмитра Чигринського у "Барселоні" грає ще один не чужий Україні футболіст. Івуарієць Яя Туре з 2003 по 2005 рік захищав кольори донецького "Металурга". У сезоні 2004/2005 гравець став бронзовим призером нашого чемпіонату. В "Барселоні" Туре опинився транзитом через "Олімпіакос" і "Монако".

Матч з "Динамо" футболіст дивився з лавки запасних. На поле Яя так і не вийшов. Після гри півзахисник поспілкувався з пресою. До речі, Туре добре володіє російською мовою.

- Думаю, глядачі сьогодні побачили дуже хороший футбол. Ваш капітан забив нам гол. Ми ще у виїзних матчах не пропускали. У першому таймі нам вдалося зрівняти рахунок. Хаві забив чудовий гол. У другому таймі ми більше контролювали м"яч і таки домоглися свого. 1:2 – це гарний результат.

Журналісти поцікавилися чи зможе "Барселона" повторити минулорічний успіх і знову виграти Лігу Чемпіонів.

- "Барселона" дійсно дуже сильна команда. У нас є володар Золотого м"яча - Мессі, є такі гравці, як Іньєста і Хаві. Ми хочемо виграти всі турніри, в яких беремо участь, особливо це стосується Ліги Чемпіонів.

Також у Туре запитали про його "український" період кар"єри.

- П"ять років тому я грав за донецький "Металург". Чемпіонат України зараз на хорошу рівні. І "Динамо", і "Шахтар" і мій колишній клуб досить сильні, щоб виступати в єврокубках. Думаю, наступного року "Динамо" зіграє краще.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Наступного року "Динамо" зіграє краще" - Яя Туре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути