Ексклюзиви
четвер, 19 липня 2007 14:16

"Нансі" спростував повідомлення про перехід Діакате

На офіційному сайті "Нансі" сьогодні сьогодні з"явилося повідомлення про те, що Папе Діакате, 23 роки, не підписував контракт з київським "Динамо".

Переговори мали завершитися ще вчора. Однак зайшли в глухий кут через завищену суму, якої вимагає агент Мілан Каласан. Це зменшить суму трансферу для "Нансі". За неофіційними даними, мова йде про 600 тисяч євро від загальних 4,5 мільйонів євро.

- Ця гігантська сума повинна скласти гонорар агента Папе Діакате. Вибравши своїм агентом серба Мілана Каласана, що має скандальну репутацію, Папе поза сумнівом знав, що робив. Але напевно він не хотів вступати в конфлікт зі своїм клубом. Судячи з усього, жертви явного рекету, керівники київського "Динамо", не збираються поступатися, маючи наполегливе бажання придбати Діакате. Адже це один з найкрупніших трансферів в історії клубу. З іншого боку, "Нансі" твердо стоїть на своєму. Що стосується Папе Діакате і Мілана Каласана, то вони поки недоступні для обох сторін. Футболіст повинен вдень прибути до Парижа, - відзначає L`Est Republicain. - Крім того, президент Жак Русло стежить за ситуацією, яка все більш розпалюється. Він в різких тонах зажадав від свого гравця повернутися в розпорядження тренера Пабло Корреа. Очевидно, "Нансі" готовий йти до кінця. Не виключено, що найближчим часом з своєю заявою виступить Діакате. Сьогодні вранці Київ і Нансі обіцяли відновити контакти.

Зараз ви читаєте новину «"Нансі" спростував повідомлення про перехід Діакате». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути