четвер, 05 листопада 2009 10:04

"На 85-ій хвилині вирішили, що перемогли "Інтер" - Нінкович

"На 85-ій хвилині вирішили, що перемогли "Інтер" - Нінкович

Київське "Динамо" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів в середу, 4 листопада, програло міланському "Інтеру" на власному полі з рахунком 1:2. Команда Моуріньо вийшла на перше місце в групі F. Кияни займають останнє місце. Результат матчу прокоментував півзахисник "Динамо" Мілош Нінкович.

- Я не знаю, що сказати. Якщо чесно, не розумію, та, напевно, і ніхто не розуміє, як таке сталося. Так само ми програли тут "Порту". Щороку повторюється одне і теж. Думали, після того матчу ми отримали урок. Виявилось, це не так. Дуже прикро. Не сказав би, що винен Стас, голи пропустила вся команда. Те ж саме відбулося з ЦСКА. За чотири хвилини пропустити два м"ячі дуже прикро.

- Можливо, варто було провести заміни і зіграти на утримання позитивного для нас рахунку?

- Ми могли так зробити, але знову повторили свої ж помилки. З такими командами потрібно грати в повну силу не 90, а 95 хвилин. А ми після 85-ої хвилини подумали, що вже все вирішено, що виграли матч. Потім, ви самі бачили, пропустили два м"ячі і у результаті програли.

- Сьогодні грати було важко фізично? Ближче до кінця матчу команда відчувала втому?

- Я б не сказав. Можливо, в Мілані темп гри був вищий, але коли ми ведемо 1:0 і до кінця гри залишається 5-7 хвилин, всі відходять в оборону і не йдуть в атаку. Можливо, так виглядало впродовж всього другого тайму, оскільки ми хотіли не забити другий гол, а грали на утримання здобутої переваги.

- До матчу у нас була хороша ситуація в групі, тепер вона зіпсувалася?

- Від першого місця в турнірній таблиці нас відокремлювали всього п"ять хвилин. Тоді питання про наш вихід з групи був б майже вирішений. А зараз нам, безумовно, буде дуже важко. Але що поробиш, це футбол, потрібно продовжувати працювати і перемагати в Казані.

- "Динамо" грає краще, коли у нього безвихідна ситуація?

- Так, тому ми і сподіваємося на позитивний результат в грі з "Рубіном".

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"На 85-ій хвилині вирішили, що перемогли "Інтер" - Нінкович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути