четвер, 05 листопада 2009 09:25

"Шевченко знову став великим футболістом" - Моуріньо

"Шевченко знову став великим футболістом" - Моуріньо

Міланський "Інтер" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів увечері в середу, 4 листопада, обіграв київське "Динамо" в гостях з рахунком 2:1 і вийшов на перше місце в групі F. Вашій увазі післяматчева прес-конференція головного тренера "Інтера" ЖозеМоуріньо.

- Що ви думали після першого тайму? Припускали, що все у результаті от так закінчиться?

- У нас були деякі моменти і в першому таймі, але, загалом, команда не виконала те завдання, яке ставилося перед нею в першому таймі. Були проведені певні заміни для посилення гри, зокрема вийшов на поле Мунтарі, а Газзаєву довелося міняти Мілевського. Після цього Шевченко вже грав у центрі, і Лусіо справився з ним. Плюс до цього в атаці заграли Міліто з Балотеллі, і в підсумку все закінчилося для нас добре.

- Могли б ви прокоментувати дії арбітра в сьогоднішньому матчі.

- Без коментарів.

- Та все ж, на початку другого тайму у вас не було побоювань з приводу підсумкового результату?

- Під час матчу я ніколи не думаю про погане, оскільки це ні до чого. Моє завдання - надавати допомогу своїй команді. Що стосується боязні з приводу результату матчу, то, повторюся, не було часу для побоювань. Коли ж був замінений Мілевський і у "Динамо" в нападі залишився один Шевченко, промайнула думка, що треба ризикувати. І бачите, що з цього вийшло!

- Прокоментуйте, будь ласка, хід гри.

- Перший тайм відображав загальне положення справ в нашій групі і рівність сил. Проте, нічия в цьому поєдинку нас влаштувати не могла. Коли команда створює і не використовує момент за моментом, то, як правило, у результаті вона знічується. Але не завжди. Два голи, забиті на останніх хвилинах, стали результатом нашої впевненості, яка наростала буквально з кожною хвилиною. У цьому вся Ліга чемпіонів - або ти йдеш далі, або вилітаєш.

- Як би ви оцінили гру вашого колишнього підопічного Андрія Шевченка в сьогоднішньому матчі?

- Шевченко мені знову дуже сподобався. Це знову той гравець, якого ми могли спостерігати три-чотири роки тому. Він знов став великим футболістом.

- Якби ви були на місці Валерія Газзаєва, як би міняли тактику на другий тайм?

- Я не є тренером "Динамо".

- На ваш погляд, як закінчиться боротьба в нашій групі?

- "Інтер" пройде далі. Не має значення, з першого або другого місця, але я переконаний, що ми будемо в плей-офф.

- Чи можна сказати, що цей матч зіграє переломну роль, і "Інтер" нарешті покаже свою справжню силу?

- Я сподіваюся, що цей матч зіграє саме таку роль. Перш за все, змінить в кращу сторону наш менталітет, а також подіє на журналістів і допоможе нам протистояти тиску з вашого боку. Що це таке, врешті-решт? Преса повинна підтримувати свої команди. Італійські клуби набрали 10 очок за ці два дні, і я дуже цьому радий. Коли мова йде про національний чемпіонаті, природно, я хочу, щоб програвали "Мілан", "Ювентус" і так далі, але коли мова йде про єврокубки, то я вболіваю за всі італійські команди. А ви що робите? Отже, будь ласка, врахуйте це.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко знову став великим футболістом" - Моуріньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути