четвер, 05 листопада 2009 08:29

"Рубін" вдруге зупинив "Барселону"

"Рубін" вдруге зупинив "Барселону"

Казанський футбольний клуб "Рубін" зіграв внічию з іспанською "Барселоною" в матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч, що проходила на полі стадіону "Центральний" в Казані, завершилася з рахунком 0:0.

Значну частину матчу "Барселона" контролювала м"яч, але до небезпечних ситуацій біля воріт господарів поля справа доходила нечасто. Кілька разів "Рубін" виручив воротар Сергій Рижиков, а один раз м"яч після удару форварда "Барселони" Златана Ібрагімовича потрапив у штангу.

Наприкінці зустрічі "Рубіну" на деякий час вдалося оволодіти перевагою, і казанці були близькі до того, щоб забити гол. Проте нападаючий "Рубіна" Олександр Бухаров двома можливостями відкрити рахунок не скористався.

Міланський "Інтер" обіграв київське "Динамо" в гостях і вийшов на перше місце в групі F. Казанці з п"ятьма очками займають друге місце; слідом за ними - "Барселона", в активі у якої також п"ять очок. Замикає таблицю київське "Динамо", яке набрало за підсумками чотирьох матчів чотири очки.

Рубін Росія - Барселона Іспанія - 0:0 (0:0)

Рубін: Рижиков, Ансалді, Салуквадзе, Навас, В. Кальошин, Шаронов, Нобоа, Караденіз (Бухаров, 62), Сємак, Рязанцев, Домінгес.

Барселона: Вальдес, Пуйоль, Піке, Абідаль, Д. Алвес, С. Кейта (Анрі, 83), Іньєста, Яя Туре, Хаві, Мессі, Ібрагімович.

Попередження: Сємак (73), Пуйоль (75), Рижиков (90).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" вдруге зупинив "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути