четвер, 05 листопада 2009 08:16

"Динамо" не вистачило 5 хвилин до перемоги над "Інтером" (ВІДЕО)

"Динамо" не вистачило 5 хвилин до перемоги над "Інтером" (ВІДЕО)

Міланський "Інтер" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів увечері в середу, 4 листопада, обіграв київське "Динамо" в гостях і вийшов на перше місце в групі F. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Перший гол в матчі на 21-ій хвилині забив нападаючий "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко. Наприкінці зустрічі - на 86-ій хвилині - форвард гостей Дієго Міліто зрівняв рахунок, а через три хвилини Веслі Снейдер вивів італійців вперед. У час, що залишився, киянам не вдалося переламати хід поєдинку, і матч завершився перемогою "Інтера" 1:2.

Після перемоги над "Динамо" "Інтер" набрав шість очок і очолив турнірну таблицю в групі F, змістивши з першої сходинки казанський "Рубін". Казанці, які зіграли раніше в середу внічию з "Барселоною", з п"ятьма очками займають друге місце; слідом за ними - "Барселона", в активі у якої також п"ять очок. Замикає таблицю київське "Динамо", що набрало за підсумками чотирьох матчів чотири очки.

Динамо Київ Україна - Інтер Італія - 1:2 (1:0)

Голи: 1:0 - Шевченко (21), 1:1 - Міліто (86), 1:2 - Снейдер (89).

Динамо: Богуш, Михалик, Хачеріді, Алмейда, Р. Єрьоменко, Вукоєвич, Нінкович, Маграо, Ярмоленко, Шевченко, Мілевський (Гусєв, 70).

Інтер: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель (Мунтарі, 79), Лусіо, Ківу (Балотеллі, 46), Камб"яссо (Т. Мотта, 46), Снейдер, Дзанетті, Станковіч, Ето"О, Міліто.

Попередження: Самуель (23), Алмейда (28), Лусіо (45), Михалик (53).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не вистачило 5 хвилин до перемоги над "Інтером" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути