середа, 04 листопада 2009 12:42

Перед "Інтером" "Динамо" на три дні ізолювали на базі

Перед "Інтером" "Динамо" на три дні ізолювали на базі

Всім уболівальникам на сьогоднішньому матчі Ліги чемпіонів "Динамо" - "Інтер" роздадуть захисні пов"язки. Про це вчора заявив президент київського клубу Ігор Суркіс. "У нас був запас масок на складі. Ми ще докупили. Зараз у нас є 20-25 тисяч пов"язок (стадіон вміщує майже 17 тисяч.), які будуть роздані вболівальникам, - сказав бос "біло-синіх". - Хоча в газеті я прочитав, що надягати пов"язки на вулиці не рекомендується. Але роздача масок як мінімум повинна заспокоїти людей, зняти паніку і страх захворіти".

За словами Суркіса, персонал клубу, а також бази "Динамо" в Конча-Заспі, включаючи кухарів, в ці дні працюють в масках. Гравці готуються без них. Проте у зв"язку з розповсюдженням грипу, говорить президент клубу, команда безпрецедентно рано закрилася перед грою. "Можна назвати це карантином. Гравці заїхали на базу в понеділок о 13.00. У футболістів є сім"ї, вони можуть піти в ресторан, що створює ризик заразитися. Тому тренером було ухвалено рішення про ранній заїзд, майже за три доби до гри".

"Готовність найвища, - сказав про стан "Динамо" Валерій Газзаєв, який розраховує на Маграо і Юссуфа, які вже відновилися після травм - Поразка від "Шахтаря" в минулому. Ліга чемпіонів - зовсім інший турнір, тому буде інший настрій та інше відношення". Перемога в цій грі може стати визначальною для киян в боротьбі за вихід в плей-офф ЛЧ - перший з сезону 1998/99.

Матч "Динамо" - "Інтер" відбудеться в середу, 4 листопада. Початок матчу - о 21:45.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Перед "Інтером" "Динамо" на три дні ізолювали на базі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути