середа, 04 листопада 2009 11:02

"Зробимо максимум, щоб перемогти "Інтер" - Вуковєвич

"Зробимо максимум, щоб перемогти "Інтер" - Вуковєвич

Напередодні матчу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Інтер" українська команда провела тренування. До поєдинку з італійцями готуються 20 футболістів. Звернула увагу відсутність в загальній групі Олександра Алієва. Решта тренувалися в звичному режимі. Перед початком тренування Огнен Вукоєвич поспілкувався з пресою.

- У нас хороші шанси на позитивний результат. У Мілані ми добре зіграли, створили багато моментів і показали, що можемо на рівних протистояти суперникові. Завтра ж перед своїми вболівальниками будемо старатися на 200 відсотків. Прикладемо максимум зусиль, щоб перемогти.

- Італійці говорять, що в першій грі вони недооцінили суперника, тому і зіграли внічию. Цього разу вони підготувалися краще.

- "Інтер" добре грає в чемпіонаті Італії, перемагаючи в кожному матчі. Але ми також добивалися успіху в багатьох домашніх поєдинках, зокрема в Лізі чемпіонів обіграли "Рубін". Звичайно, буде важко, але Валерій Георгійович сказав нам, що потрібно буде діяти швидко і дисципліновано, атакувати по флангах і забивати.

- До старту групового турніру фаворитами вважалися "Барселона" і "Інтер". Зараз, коли пройдена половина дистанції, ситуація змінилася?

- Я вважаю, з групи вийдуть "Барселона" і "Динамо".

- Огнен, що ти сказав Газзаєву після того, як тебе вилучили в матчі з "Шахтарем"?

- Я показав, що суддя не бачив, що Кучер ударив мене ліктем першим, а потім вже я штовхнув його. Кучер стовідсотково симулював. Він спочатку обернувся і подивився, хто його штовхнув. Побачив, що це я, а потім впав. Це було просто смішно.

- Після матчу з Газзаєвим із цього приводу жодних проблем не було?

- Ні, все нормально. Я сказав, що винен. Мені дуже шкода, що ми програли. Не розумію, як можу пропустити через це цілих три гри.

- Обговорював з тренером, як підтримуватимеш форму в цей час?

- Думаю, я все-таки пропущу одну гру. Завтра у нас матч Ліги чемпіонів, потім товариський поєдинок збірної. А з "Шахтарем" в Києві, думаю, гратиму, як і з "Рубіном".

- Як вважаєш, Україна пройде Грецію?

- Так, сто відсотків.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Зробимо максимум, щоб перемогти "Інтер" - Вуковєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути