четвер, 05 листопада 2009 09:52

"Динамо" робило все що могло, але "Інтер" виявився сильнішим" - Ігор Суркіс

"Динамо" робило все що могло, але "Інтер" виявився сильнішим" - Ігор Суркіс

Київське "Динамо" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів у середу, 4 листопада, програло міланському "Інтеру" на власному полі з рахунком 1:2. Команда Моуріньо вийшла на перше місце в групі F. Кияни займають останнє місце. Результат матчу прокоментував президент клубу Ігор Суркіс.

- Це футбол. Напевне проблема в концентрації. Грати потрібно всі 90 хвилин плюс доданий час. Це наша хвороба – пропускати на останніх хвилинах. Дуже прикро такі ігри програвати. Було видно, що команда боролася. Все-таки клас "Інтера" вищий. Але результат треба сприймати таким яким він є і боротися далі. У Газзаєва, на жаль, було не дуже багато часу, для того щоб створити команду, яка б змогла на рівних грати з "Інтером". Потрібен час. На цих помилках треба вчитися. І рухатися далі.

- Хто винен у пропущених голах?

- Мені важко говорити про це. Здається, перший м"яч забили з-під Маграо, а другий з-під Бетао. І голкіпер не виручив. Це все, що я можу сказати.

- Ігоре Михайловичу, які наші шанси на продовження боротьби?

- Шанси будемо оцінювати в кінці. В Казані треба грати тільки на перемогу. У противному випадку ми можемо втратити шанси зачепитися за третє місце.

- У другому таймі склалося враження, що з роздягальні вийшло інше "Динамо"…

- Мені здається, що це наша хвороба – грати на утримання рахунку. Спіймали синицю і хочемо її втримати. А футбол, особливо в матчах з таким суперником як "Інтер" таких помилок в обороні, і на останньому рубежі не пробачає. Крім того, треба грати за рахунок готовності, грати на 100% – не розслаблятися. А останні 10 хвилин команду було просто не впізнати. Тренер з цим розбереться.

- Матч з "Інтером" вам не нагадує поєдинок з "Порту". Минулого року у четвертому турі ми вдома програли португальцям 1:2.

- Ми не вчимося на своїх помилках, а мали б їх засвоїти. Треба рухатися вперед. Нам не варто когось звинувачувати, а спокійно розібрати гру.

- Можна сказати, що "Рубін" набрав хід, вдало зігравши з "Барселоною"?

- "Рубін" – це чемпіон Росії. Це багато про що говорить. Ми перемогли їх у першому матчі. Зараз футболісти переключаться на матчі збірної. Потім у нас буде два дні, щоб підготуватись до матчу з "Шахтарем". Після цього поєдинку будемо готуватися до "Рубіна". Скільки наберемо очок, на такому місці і будемо. Шкода, адже сьогодні у нас була можливість здобути вдома хоча б один бал.

- Що ви сказали команді після матчу?

- Я нічого не говорив. А що в таких випадках кажуть? Всі засмучені, всі все розуміють. Спасибі вболівальникам, які прийшли підтримати команду у важкий час, ускладнений холодом, епідемією. Сподіваюсь вони зрозуміють, що команда робила все що могла, але "Інтер" виявився сильнішим. Ми маємо це визнати. Треба йти далі, адже життя не закінчується цією поразкою.

- Що з Мілевським?

- Мені складно сказати. Ви запитайте це в самого Мілевського.

- Яка ваша позиція щодо перенесення 13-го туру прем"єр-ліги?

- Ми повинні робити все в інтересах збірної, перед якою лежить унікальний шанс. Якщо Михайличенко, а ця ініціатива належить саме йому, попросив перенести тур, то можна знайти час і зіграти його пізніше, щоб потім не посипати голову попелом. Головний тренер знатиме, що йому створили всі умови для роботи. Сьогодні вся країна чекає виходу національної збірної на чемпіонат світу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" робило все що могло, але "Інтер" виявився сильнішим" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути