неділя, 07 лютого 2010 10:00

"МЮ" відправив у ворота "Портсмута" п"ять м"ячів

"МЮ" відправив у ворота "Портсмута" п"ять м"ячів

"Манчестер Юнайтед" у матчі 25-го туру англійської прем"єр-ліги вдома розгромив "Портсмут" (5:0).

Після першого тайму господарі вели в рахунку 2:0. На 40-ій хвилині матчу Руні, замкнувши головою навіс Невілла, відкрив рахунок у матчі. А на 45-ій хвилині зустрічі трапився автогол: Нані на дриблінгу обіграв захисника, виконав простріл у штрафний майданчик, м"яч від ноги Ванден Борре влетів у ближній кут воріт.

Після перерви Майкл Каррік з лівою метрів з 25-ти зробив рахунок 3:0. Через декілька хвилин після голу Карріка забив Бербатов: Дімітар довго возився з м"ячем у штрафному майданчику суперника після чого зважився на удар у дальній кут воріт, Джеймс виявився не готовим.

А на 70-ій хвилині зустрічі трапився ще один автогол: Навіс з лівого флангу, після невеликого удару у виконанні Евра м"яч потрапив у ногу Вілсону і влетів точно під поперечину.

"Манчестер Юнайтед" набрав 55 очок і очолив турнірну таблицю. У неділю, 7 лютого, відбудеться лондонське дербі, в якому зустрінуться "Челсі" і "Арсенал".

Манчестер Юнайтед - Портсмут - 5:0 (2:0, 3:0)

Голи: 1:0 - Руні (40), 2:0 - Ванден Борре (45, автогол), 3:0 - Хьюз (59, автогол), 4:0 - Бербатов (62), 5:0 - Вілсон (69, автогол).

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" відправив у ворота "Портсмута" п"ять м"ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути