четвер, 10 липня 2008 16:38

"МЮ" і УЄФА розкритикували висловлювання Блаттера

Президент ФІФА Йозеф Блаттер отримав порцію критики від керівництва "Манчестер Юнайтед" і УЄФА за свої висловлювання з приводу можливого переходу Кріштіано Роналду в "Реал". Нагадаємо, що швейцарський функціонер назвав стан речей, який існує в сучасному футболі, рабовласницьким ладом.

Представник англійського клубу заявив: "Всі наші гравці, як і гравці інших клубів, укладали свої контракти після відкритих і вільних переговорів. Багато хто з них заздалегідь консультується зі своїми агентами, які мають ліцензії ФІФА. Так роблять практично всі, і всі вони задоволені, що мають можливість  провести довгу і успішну кар"єру на "Олд Траффорд".

Представники УЄФА також виступили з критикою заяви Блаттера. Директор інформації УЄФА Вільям Гейллард сказав наступне: "Президент ФІФА сильно помиляється, називаючи футболістів "рабами". Було б корисно нагадати людям, що раби за будь-якої рабовласницької системи ніколи не отримували зарплату. І клуби, і гравці сідають за стіл переговорів заздалегідь, ще до того, як контрактна угода добігає кінця. Це відбувається завдяки дії правила Босмана, і ми нічого не можемо з цим зробити. Зараз гравці та їх агенти мають значно більше прав і важелів впливу, ніж 20 років тому".

За матеріалами: ManUtd.Ru
Зараз ви читаєте новину «"МЮ" і УЄФА розкритикували висловлювання Блаттера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути