пʼятниця, 27 червня 2008 09:12

"Мої футболісти заслужили стати чемпіонами"

"Мої футболісти заслужили стати чемпіонами"

Головний тренер збірної Іспанії Луіс Арагонес після перемоги над Росією у півфіналі 3:0 відзначив, що його футболісти заслуговують стати чемпіонами, проте при цьому додав, що у фіналі їм протистоятиме дуже сильний суперник. Що стосується участі Давида Вільї у фіналі, то на це питання Арагонес поки не зміг не відповісти.

- Ми почали грати так, як це подобається росіянам, - використовували довгі вкидання і так далі. Але потім ми спробували частіше контролювати м"яч і досягли в цьому приголомшливих результатів як в атаці, так і в обороні. Ми забили три голи, а у півфіналах це дуже складно. Ми поговорили у перерві і вирішили, що необхідно підвищити темп, оскільки забитий гол серйозно б ускладнив життя нашому суперникові, і саме це відбулося. Коли Росія намагалася атакувати, ми також діяли дуже грамотно і добре тримали м"яч. Вілья травмований, і я не знаю, чи зіграє він у фіналі, проте у будь-якому випадку з одним нападаючим ми сьогодні діяли краще. Ми показали фантастичний футбол. Це краще для кількості, для гравців, для пресингу - і як забив Хаві?! Головне, було дати відчути їм свободу.

Я не є екстравертом, але в душі переживаю радість. Я радий за себе, за своїх гравців, за вболівальників, за свою сім"ю. Я зазвичай не виявляю своїх емоцій. Я не так сильно тріумфую, коли ми перемагаємо, або зовні хвилююся при поразках, але я надзвичайно радий за футболістів. Вони заслужили стати чемпіонами, проте нас ще чекає важка зустріч з командою Німеччини. Коли ми їхали на турнір, ми розуміли, що у нас сильна збірна і ми можемо далеко піти, що тепер дали зрозуміти і решті. У деяких матчах нам доводилося непросто, але ми не переставали вірити в себе, адже у нас просто відмінна команда.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Мої футболісти заслужили стати чемпіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути