пʼятниця, 27 червня 2008 08:41

Росія програла півфінал Євро

Росія програла півфінал Євро

Чемпіонат Європи для збірної Росії завершився розгромом у півфіналі від іспанців 0:3.Проте навряд чи хтось дорікне команді Гуса Хіддінка за виступ на турнірі. Збірна вперше в своїй історію вийшла з групи і дійшла до півфіналу. На цій стадії змагань їм дісталася команда, яка не розслабилася ще перед початком матчу, а грала від початку і до кінця. Навіть заміна найкращого бомбардира цьогорічного Євро Давіда Вільї не врятувала Росію від розгрому.

Якщо у першому таймі йшла порівняно рівна боротьба, то у другому іспанці явно перегравали своїх суперників. Після виходу Фабрегаса на поле підопічні Арагонеса впевненіше почали почуватися й у центрі поля.

На 50-й хвилині Іньєста на куті штрафного майданчика обіграв Анюкова, зробив хорошу передачу, а залишений без нагляду Хаві точно пробив по воротам і відкрив рахунок. Кілька реальних нагод забити мав Торрес, але його спроби не увінчалися успіхом. Другий гол у ворота Акінфєєва влетів після передачі Фабрегаса на Гуісу, який кількома хвилинами раніше вийшов на заміну. У кінцівці матчу росіяни намагалися атакувати, але натомість пропустили ще один гол. Давід Сільва довів рахунок до розгромного, а асистував йому знову Фабрегас.

Іспанці вперше з 1984 року вийшли до фіналу чемпіонату Європи, де у неділю зустрінуться зі збірною Німеччини.

Росія - Іспанія - 0:3 (0:0)

Арбітр: Франк де Блекере (Бельгія)

Росія: Акінфєєв, Анюков, В.Березуцький, Ігнашевич, Жирков, Семак, Зирянов, Семшов (Білялетдінов, 56), Саєнко (Сичов, 57), Аршавін, Павлюченко

Тренер: Гус Хіддінк

Іспанія: Касільяс, Рамос, Пуйоль, Марчена, Капдевіла, Іньєста, Сенна, Хаві (Хабі Алонсо, 68), Сілва, Вілья (Фабрегас, 34), Торрес (Гуіса, 68)

Тренер: Луіс Арагонес

Голи: Хаві (50), Гуіса (73), Сілва (82)

Попередження: Жирков, Білялетдінов

Зараз ви читаєте новину «Росія програла півфінал Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути