пʼятниця, 27 червня 2008 10:19

Жириновський: збірну Росії опромінили психотропною пушкою

Жириновський: збірну Росії опромінили психотропною пушкою

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський знайшов оригінальне пояснення програшу російській футбольній збірній у вчорашньому матчі з іспанцями на чемпіонаті Європи.

Жириновський вважає, що на футболістів чинили зовнішню дію спеціальним приладом, який за допомогою випромінювання пригнічує людську психіку.

- Я вважаю, що був певний зовнішній чинник поразки нашої команди. Дуже злагоджено, організовано й системно грали іспанці, і повна відсутність злагодженості в грі нашої команди. Такого не буває, - заявив Жириновський.

За його словами, сьогоднішня наука в змозі впливати на мозок людини за допомогою спеціального випромінювання, яке або психологічно пригнічує людину, і вона нічого не може нормально зробити, або у неї з"являється зайва агресивність.

- Це не фантазії, це наука, фізика. Такий прилад ще німці розробляли під час другої світової війни. Через 20 років таким чином захоплюватимуть країни - впливатимуть випромінюванням на армію супротивника, яка нічого не зможе зробити, - вважає лідер ЛДПР.

На думку Жириновського, саме через таке випромінювання російська команда грала погано.

- З греками, шведами, з голландцями було все гаразд, і раптом... Масть в картах може не йти, але тут-то що? М"яч не видно на полі? М"яч віддавали супротивникові. Іспанці в жахливому стані грали в один дотик, як не може грати жодна команда. Чим вони кращі за голландців, італійців, французів, німців? Нехай учені подивляться. Не міг так погано грати і Павлюченко, і Аршавін. Ударів по воротах не було, а іспанці проривали нашу оборону, як хотіли, - прокоментував хід вчорашнього матчу Жириновський.

При цьому він не виключив чинник великої політики і корупції.

- Це велика політика. На підході до золота нас опускають. Пам"ятаєте, як це було на олімпійських іграх в Америці? Ми перемагаємо, а американці другий комплект золотих медалей дають своїм. Потрібно подумати, чи не будемо ми завжди третіми або четвертими, - відзначив лідер ЛДПР. - Але у будь-якому випадку вийти на рівень третьої-четвертої команди в Європі - це все одно результат хороший. Гус Хіддінк все одно молодець.

РИА "Новый Регион"

Зараз ви читаєте новину «Жириновський: збірну Росії опромінили психотропною пушкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути