понеділок, 29 вересня 2008 10:30

"Мілан" знущався над "Інтером" як хотів" - Анчелотті

"Мілан" знущався над "Інтером" як хотів" - Анчелотті
Головний тренер "Мілану" Карло Анчелотті заявив, що в поєдинку 5-го туру чемпіонату Італії з "Інтером" (1:0) його команда повністю контролювала ситуацію.

- "Мілан" робив все, що хотів, - наводить слова наставника червоно-чорних офіційний сайт команди. – "Інтер" засів в оборону з розрахунком на контратаки, ми ж були збалансованішими та грали на хороших швидкостях. Кака та Роналдіньо забили чудовий гол, і ми повністю заволоділи ініціативою. Мені сподобалися бажання та самовіддача, з якими діяла вся команда, кожен прагнув допомогти партнерові. У порівнянні з двома першими поєдинками наше відношення до гри, наш менталітет значно змінився. Тепер всі розуміють, що необхідно співпрацювати, аби перемагати. Звичайно, не варто довго літати в хмарах. Поразки від "Дженоа" та "Болоньї" все ще свіжі в пам"яті і, на мій погляд, рано говорити, що "Мілан" повернувся на свій колишній рівень. Ми вчимося на своїх помилках, і це допомагає зростати.

Після п"яти турів "Мілан" забрався на шосте місце, взявши перемоги в останніх трьох зустрічах. "Інтер" розташувався двома позиціями вище.

"Спортивный аналитик"

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" знущався над "Інтером" як хотів" - Анчелотті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути