середа, 28 жовтня 2009 09:58

"Мілан" виміняє Павлюченка на Хунтелара

"Мілан" виміняє Павлюченка на Хунтелара

Італійський "Мілан" спробує організувати перехід нападаючого збірною Росії Романа Павлюченка з лондонського "Тоттенма". Перехід може відбутися в січні 2010 року, коли в Європі відкриється трансферне вікно. "Мілан" готовий запропонувати за Павлюченка форварда збірної Голландії Класа-Яна Хунтелара, повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com.

Павлюченко перейшов у "Тоттенхем" в серпні 2008 року з московського "Спартака". Розмови про його перехід з лондонської команди йшли ще влітку 2009 року, але росіянин залишився в "Тоттенхемі". Проте він украй рідко виходить на поле, програючи конкуренцію форвардам Джермейну Дефо, Роббі Кіну і Пітеру Краучу.

Що стосується Хунтелара, то він перейшов до "Мілана" з мадридського "Реала" в серпні 2009 року. Голландець регулярно виходить на поле, але його гра викликає критичні відгуки вболівальників і фахівців.

Як відзначає італійське видання Corriere dello Sport, за перехід Павлюченка до "Мілана" виступає віце-президент італійського клубу Адріано Галліані.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" виміняє Павлюченка на Хунтелара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути