вівторок, 30 червня 2009 13:53

Павлюченко став для "Тоттенхема" розмінною монетою

Павлюченко став для "Тоттенхема" розмінною монетою

Лондонський футбольний клуб "Тоттенхем" оголосив потенційним покупцям форварда збірної Росії Романа Павлюченка, на яких умовах він погодиться розлучитися з гравцем.

Іспанському "Вільярреалу" "Тоттенхем" запропонував обміняти Павлюченка на півзахисників Маркоса Сенну і Себастьяна Егурена. Про це пише англійське видання The Times. Італійській "Ромі" "Тоттенхем" запропонував Павлюченка в обмін на форварда Мірко Вучиніча, пише The Daily Telegraph.

В понеділок, 29 червня, повідомлялося, що представники "Вільярреала" прибули до Лондона, щоб обговорити з керівництвом "Тоттенхема" можливий трансфер 27-річного футболіста.

"Вільярреал" запропонував за гравця 10 мільйонів євро, тоді як "Тоттенхем" хотів би отримати приблизно 16,5 мільйона євро. Лондонський клуб запропонував "Вільярреалу" компромісний варіант, при якому іспанцям не доведеться платити таку суму грошей.

Уругваєць Егурен та іспанець Сенна складають ключову пару півзахисників "Вільярреала". У чемпіонаті Іспанії сезону-2008/09 Егурен провів 32 матчі і забив один гол. Сенна взяв участь в 27 зустрічах і забив два м"ячі.

Вучиніч в чемпіонаті Італії сезону-2008/09 провів 27 матчів і забив 11 голів. 25-річний форвард виступає за збірну Чорногорії.

У чемпіонаті Англії сезону-2008/09 Павлюченко провів за "Тоттенхем" 28 матчів і забив п"ять голів. Після закінчення сезону англійські ЗМІ повідомили, що тренер лондонського клубу Харрі Реднапп включив росіянина в список гравців, які будуть продані в інші команди влітку 2009 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко став для "Тоттенхема" розмінною монетою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути