Ексклюзиви
четвер, 11 червня 2009 14:25

"Тоттенхем" виставив Павлюченка і ще 13 гравців на продаж

"Тоттенхем" виставив Павлюченка і ще 13 гравців на продаж

Головний тренер лондонського "Тоттенхема" Харрі Реднапп включив форварда збірної Росії з футболу Романа Павлюченка в список з 14 гравців, яких планують продати влітку 2009 року.

Окрім Павлюченка, з відомих гравців до списку ввійшли півзахисник Девід Бентлі і форвард Даррен Бент. Про те, що ці футболісти можуть залишити команду, повідомлялося і раніше.

Також Реднапп вирішив продати Гарета Бейла, Дідьє Зокора, Джованні дос Сантоса, Рікардо Рочу, Кевіна-Прінса Боатенга і Жілберту. У список тих гравців, яких "Тоттенхем" готовий продати за наявності вигідних пропозицій, увійшли Джермейн Дженас, Том Хаддлстоун, Джеймі О"хара, Кріс Гантер і Паскаль Шимбонда.

На заміну Павлюченку і Бенту "Тоттенхем" планує придбати 32-річного форварда мадридського "Реала" і збірної Голландії Руда ван Ністелроя. Що стосується можливого покупця Павлюченка, то ним може стати італійська "Рома". На початку червня повідомлялося, що римський клуб готовий заплатити за росіянина 10 мільйонів євро.

У січні 2009 року "Тоттенхем" витратив більше 50 мільйонів фунтів стерлінгів на покупку форвардів Джермейна Дефо і Роббі Кіна, півзахисника Вілсона Паласіоса, а також голкіпера Карло Кудічіні. Лондонський клуб, який провалив початок сезону-2008/09, зумів фінішувати в чемпіонаті Англії на восьмому місці. Павлюченко провів в першості країни 28 матчів і забив п"ять голів.

За матеріалами Лента, The Sun

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" виставив Павлюченка і ще 13 гравців на продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути