вівторок, 31 березня 2009 13:42

"Соромлюся розмовляти англійською" - Павлюченко

Автор: Reuters/Сегодня
  Роман Павлюченко
Роман Павлюченко
Форвард збірної Росії Роман Павлюченко розповів про свої успіхи у вивченні англійської мови та про матчі з Азербайджаном і Ліхтенштейном.

"Синтетика на "Лужниках" мені дійсно добре знайома, за "Спартак" я провів на ній не один десяток матчів. Насправді, мені було грати набагато зручніше, ніж іншим хлопцям.

Там азербайджанці усі встали в стінку і, здається, ще запасних вивели на поле і теж поставили захищати ворота. Але воротарю теж нічого не було видно, потрібно було просто сильно закрутити м"яча і поцілити у ворота. І це, як я зрозумів, коли подивився повтор, була помилка воротаря, який не встиг зреагувати. Але ви напишіть: причина забитого м"яча - майстерний удар!

Ви напишіть: причина гола - майстерний удар!

"Збірна Азербайджану - хороша команда, вміє грати у футбол. Думаю, що восени у Баку в останньому матчі відбіркового циклу нам буде дуже складно. Було б непогано вирішити турнірне завдання до цієї гри".

"Я вже шість місяців вивчаю англійську мову. Можу вільно спілкуватися з Хіддінком, але соромлюся. Поки вважаю за краще розмовляти з ним через перекладача".

"Ну, а про Ліхтенштейн нічого не знаю. Гус ще не проводив теоретичне заняття, але напередодні матчу обов"язково розповість, як грати з цим суперником. Хоча зараз навіть не уявляю собі, де знаходиться Ліхтенштейн", - цитує форварда "Комсомольська правда".

КП, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Соромлюся розмовляти англійською" - Павлюченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути