пʼятниця, 08 травня 2009 08:53

"Павлюченко повертається в "Спартак"" - Daily Mail

Автор: football-wallpapers.com
  Роман Павлюченко
Роман Павлюченко
Англійське видання DailyMail стверджує, що після закінчення нинішнього сезону форвард лондонського "Тоттенхема" та збірної Росії Роман Павлюченко повернеться до московського "Спартака".

Головний тренер "Тоттенхема" Гарі Реднапп вже шукає нападника, який здатний підсилити команду. Наставник "шпор" планує придбати у французького "Бордо" нападника Маруна Шамаха. "Спартак" у такому разі готовий взяти Павлюченка в оренду.

"Спартак" візьме Павлюченка в оренду.

"Він був нашим кращим нападником і знайти йому заміну так і не вдалося. Проблема як в ліміті на легіонерів, так і в тому, що деякі кандидати просто відмовилися переходити до "Спартака" і взагалі приїжджати до Росії.

Коли Роман пішов з команди минулого літа, "Спартак" йшов на третьому місці. Після його відходу "Спартак" фінішував поза зоною єврокубків", - говорить джерело в московському клубі.

Сам Павлюченко, коментуючи можливість повернення до Росії, в інтерв"ю журналу ProСпорт сказав: "У мене поки немає відповіді на це питання. Наразі я гравець "Тоттенхема", і поки не думаю про те, де б ще можна було продовжити кар"єру. Я не хочу нікуди йти".

 СПОРТ-ЭКСПРЕСС, PROспорт, DailyMail

Зараз ви читаєте новину «"Павлюченко повертається в "Спартак"" - Daily Mail». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути