вівторок, 28 липня 2009 13:11

Дефо просидів у камері 5 годин через помилку поліції

Дефо просидів у камері 5 годин через помилку поліції

Партнер форварда збірної Росії з футболу Романа Павлюченко в атаці лондонського "Тоттенхема" Джермейн Дефо помилково потрапив у поліцію. В понеділок, 27 липня, автомобіль Дефо був зупинений поліцейськими, а футболіст затриманий. Дефо провів у камері п"ять годин. Про це повідомляє Eurosport.

Поліцейські вирішили, що Дефо знаходився за кермом автомобіля, не маючи на це права. Форвард пояснив охоронцям правопорядку, що на початку липня 2009 року він був позбавлений водійських прав на шість місяців, але цю заборону припинили до тих пір, поки не буде розглянута апеляція Дефо. Проте, поліцейські вирішили затримати Дефо.

Через п"ять годин Дефо звільнили без пред"явлення звинувачення. Затримання поліцейські пояснили "неточною інформацією", що містилася в комп"ютерній базі даних.

Після звільнення Дефо не дозволили сісти за кермо автомобіля. Поліцейські відмовилися видати футболістові ключі від машини. В результаті він не встиг на літак, в якому гравці "Тоттенхема" летіли до Китаю, де пройде частина передсезонної підготовки лондонської команди.

Адвокат Дефо Нік Фріман заявив, що його клієнт планує звернутися до суду з приводу незаконного затримання.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Дефо просидів у камері 5 годин через помилку поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути