четвер, 16 липня 2009 17:15

Ромаріо вийшов із в"язниці

Ромаріо вийшов із в"язниці

Колишній футболіст збірної Бразилії Ромаріо вийшов із в"язниці. 14 липня 2009 року Ромаріо був арештований за несплату аліментів своїй колишній дружині Моніці Сантору. Про це повідомляє AssociatedPress. У в"язниці спортсмен провів добу. За цей час він виплатив Сантору аліменти. Після 40-хвилинного засідання суду, яке відбулося 15 липня, Ромаріо вийшов на свободу.

За даними бразильських ЗМІ, 43-річний Ромаріо заборговував від 24 до 89 тисяч реалів (від 12 до 46 тисяч доларів), належних синові та дочці від першого шлюбу, - 15-річному Ромаріньйо і 19-річною Моникіньї.

У 2004 році колишнього форварда збірної Бразилії також затримували на декілька годин у зв"язку з несплатою аліментів. Всього у Ромаріо шість дітей від трьох шлюбів.

У 1994 році Ромаріо став чемпіоном світу в складі збірної Бразилії. Форвард був визнаний найкращим гравцем першості планети. Ромаріо виступав за безліч бразильських і європейських клубів. У складі національної команди форвард провів 70 матчів і забив 55 м"ячів. У квітні 2007 року Ромаріо, за його власними підрахунками, забив тисячний гол у кар"єрі. Весною 2008 року футболіст оголосив про відхід із спорту.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ромаріо вийшов із в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути