пʼятниця, 05 лютого 2010 09:21

"Мілан" пробачив Роналдіньо триденну гулянку перед "Інтером"

"Мілан" пробачив Роналдіньо триденну гулянку перед "Інтером"

"Мілан" не каратиме бразильського півзахисника Роналдіньо за триденну гулянку, яку футболіст, за даними ЗМІ, влаштував у номері одного з міланських готелів перед матчем чемпіонату Італії з "Інтером".

Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com. Раніше повідомлялося, що "Мілан" оштрафує Роналдіньо, при цьому сума штрафу не називалася.

Про те, що керівництво клубу пробачило півзахисника, заявив віце-президент "Мілана" Адріано Галліані. Галліані підкреслив, що він не карає гравців на підставі повідомлень ЗМІ. Віце-президент "Мілана" також відзначив, що він не проситиме італійську футбольну лігу оштрафувати гравця.

На сайті клубу розміщено повідомлення, в якому Роналдіньо спростував інформацію про те, що він випивав в готелі. Бразилець визнав, що він знаходився в готелі, але підкреслив, що він не організовував вечірку.

Матч "Інтер" - "Мілан" пройшов 24 січня і закінчився перемогою "Інтера" з рахунком 2:0. Після цього "Інтер" збільшив свій відрив від "Мілана" в чемпіонаті Італії до дев"яти очок.

На початку лютого ЗМІ повідомили, що перед грою з "Інтером" Роналдіньо три дні провів у готелі, витративши за цей час 75 тисяч євро. На матч, за даними ЗМІ, бразилець відправився безпосередньо з готелю.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" пробачив Роналдіньо триденну гулянку перед "Інтером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути