пʼятниця, 25 червня 2010 16:12

"Мілан" отримав нового наставника

"Мілан" отримав нового наставника

Новим головним тренером "Мілана" призначений 42-річний Массіміліано Алегрі, повідомляє офіційний сайт італійського футбольного клубу.

Контракт з Алегрі укладений до 30 червня 2012 року. Спеціаліст, який очолював "Кальярі" з 2008 року, змінив біля керма "россонері" Леонардо. Бразилець працював на цій посаді всього один рік, привів команду до третього місця в серії А, в Лізі чемпіонів "Мілан" дыйшов до 1 / 8 фіналу.

У сезоні 2008/09 Алегрі зумів вивести "Кальярі" на дев'яте місце після невдалого старту з п'яти поразок поспіль. У квітні 2010-го він був звільнений, в цей час команда перебувала на 12-му рядку в таблиці з 40 очками.

В якості тренера Алегрі працював з клубами нижчих дивізіонів "Сассуоло", "Гроссето" і "Альянезе". Він став другим наставником "Мілана" після турка Фатіха Теріма, який не виступав у складі команди в якості футболіста, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" отримав нового наставника ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути