пʼятниця, 23 квітня 2010 16:59

Наступником Леонардо в "Мілані" може стати Галлі

Наступником Леонардо в "Мілані" може стати Галлі

Філіппо Галлі в майбутньому сезоні буде новим тренером "Мілана". Екс-гравець "Мілана" - фаворит у власника клубу Сільвіо Берлусконі, повідомляє авторитетне видання "Гадзетта делло спорт". Про це прем"єр-міністр Італії зізнався під час обіду в парламенті.

"Я зустрічаюся з Філіппо кожен день. Але тільки тому, що він відповідає за роботу футбольної школи", - спробував піти від прямої відповіді віце-президент клубу Адріано Галліані.

Берлусконі вже зробив свій вибір, і Леонардо більше не буде тренером. Президент "Мілана" хотів би продовження традицій, тому шукає наступника в близькому оточенні. Помічник Леонардо Мауро Тассотті був серед основних кандидатів на заміну бразильцеві. Кандидатура Паоло Мальдіні не розглядалася на цю посаду, так як він вважає за краще обійняти адміністративну роботу.

Філіппо Галлі був серед кандидатів ще влітку минулого року, але Берлусконі вибрав Леонардо. Схоже, тепер Сильвіо змінив свою думку. 19 травня Галлі виповниться 47 років, у складі "Мілана" він провів 325 матчів і забив чотири голи. Разом з "россонері" виграв 17 трофеїв. В якості тренера молодіжної команди повернувся в Мілан в 2006 році, а в сезоні 2008/09 був помічником Карло Анчелотті з Мауро Тассотті.

Разом з тим, італійські ЗМІ називають ще трьох можливих тренерів "Мілана": Марко ван Бастен, Массіміліано Алегрі і Марчелло Ліппі.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Наступником Леонардо в "Мілані" може стати Галлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути