пʼятниця, 14 травня 2010 17:54

"Мілан" залишився без наставника

"Мілан" залишився без наставника

Головний тренер "Мілана" Леонардо оголосив про те, що після закінчення нинішнього сезону він залишить команду, повідомляє Reuters. За словами бразильського тренера, він вже домовився з керівництвом клубу про умови розірвання контракту. Головною причиною відставки Леонардо стали погані результати "Мілана" в чемпіонаті Італії і Лізі чемпіонів.

Леонардо оголосив про свою відставку на прес-конференції в п'ятницю, 14 травня. Відзначимо, що власник "Мілана" прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі ще наприкінці квітня сказав, що після закінчення нинішнього сезону головний тренер залишить команду.

Останнім матчем Леонардо в "Мілані" стане гра заключного (38-го) туру чемпіонату Італії проти "Ювентуса". Гра відбудеться 15 травня в Мілані. Незалежно від її результату "Мілан" залишиться на третьому місці в турнірній таблиці. У Лізі чемпіонів команда завершила боротьбу на стадії 1 / 8 фіналу, поступившись "Манчестер Юнайтед".

Леонардо очолив "Мілан" перед початком сезону-2009/10, не маючи досвіду роботи головним тренером. До цього він входив до адміністративного штаб клубу. За даними італійських ЗМІ, бразильський наставник може продовжити роботу в одній з команд у себе на батьківщині.

Що стосується нового головного тренера "Мілана", то італійські газети називають кілька кандидатів на цю посаду. Серед них - два колишні наставника збірної Голландії Франк Райкард і Марко ван Бастен.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" залишився без наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути