пʼятниця, 06 червня 2008 19:39

"Мілан" оголосив головну трансферну ціль міжсезоння

Нападаючий лондонського "Арсеналу" і збірної Того Еммануель Адебайор - головна трансферна ціль "Мілана" в нинішнє міжсезоння, повідомляє Євроспорт.

Після провального чемпіонату-07/08 команда Сільвіо Берлуськоні та Карло Анчелотті проводить серйозну реконструкцію складу, в рамках якої й може бути придбаний Адебайор.

Нагадаємо, що раніше "Мілан" цікавився послугами таких форвардів, як Дідьє Дрогба, Андрій Шевченко і Самюель Ето"О, але кінець кінцем вирішив зупинити свій вибір на голеадорі з "Арсеналу". У минулому сезоні 24-річний Адебайор забив 24 м"ячі в Прем"єр-лізі, ставши одним з кращих снайперів чемпіонату Англії.

Найближчим часом віце-президент "россонері" Адріано Галліані і спортивний директор клубу Арієдо Брайда відправляться до Лондона на переговори по трансферу тоголезця. При цьому наставник "Арсеналу" Арсен Венгер, стурбований активністю "Мілана", вже встиг заявити, що розлучиться з нападаючим тільки за колосальну суму в 40 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" оголосив головну трансферну ціль міжсезоння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути