неділя, 21 грудня 2008 11:19

"Мілан" офіційно представив Девіда Бекхема (ФОТО)
6

Новачок "Мілана" Девід Бекхем на офіційній презентації як гравець "россонері" заявив, що щасливий своєму переїзду до Італії.Знаменитий півзахисник проведе у складі "россонері" три місяці на правах оренди, щоб не випадати з поля зору наставника збірною Англії Фабіо Капелло. Нагадаємо, що контракт гравця належить клубу американською MLS "Лос-Анджелес Гелексі", але оскільки "ангели" пролетіли повз плей-офф місцевої ліги, то Бекхему було дозволено "сходити наліво".


"Багато хто називав мій переїзд в Штати помилкою, але я упевнений, що все зробив правильно, - заявив "Спайс-бой" на прес-конференції, присвяченій його приїзду до Мілана. - Що стосується мого прибуття до Італії, то мені потрібно підтримувати себе у формі, а для цього необхідно грати на найвищому рівні. Сподіваюся, тут мені якраз і прийдеться цим зайнятися".


"Я завжди мріяв виступати з кращими і проти кращих. Безумовно, футбол в Америці рано чи пізно вийде на топ-позиції, але для цього потрібний час. Моя ж ситуація виглядає так, що практично 5 місяців я б знаходився в не дуже-то сприятливому режимі для підтримки себе в належному тонусі", - зізнався Бекс.


"Для мене велика честь виступати за такий великий клуб як "Мілан", поряд з Мальдіні, Роналдіньо, Кака, Пірло. Я часто грав проти них, бачив, що вони великі футболісти, а зараз я стану їхнім партнером! Думаю, мені крупно повезло: я грав в найбільшому клубі Англії, найбільшому клубі Іспанії, а зараз настала черга найбільшого клубу Італії. Сподіваюся, мені вдасться зробити свій внесок до майбутніх успіхів червоно-чорних", - підсумував Бекхем.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" офіційно представив Девіда Бекхема (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути