пʼятниця, 04 грудня 2009 12:31

"Ми з великою повагою дивилися на "Шахтар" - наставник "Брюгге"

"Ми з великою повагою дивилися на "Шахтар" - наставник "Брюгге"

Головний тренер бельгійської команди Адрі Костер був задоволений результатом поєдинку з "Шахтарем", який закінчився з рахунком 0:0.

- Звичайно ж, ми хотіли тут досягти позитивного результату. Для цього наші футболісти зробили все можливе. Наша команда діяла щільно, знаючи, що для нас було б небезпечно залишити "Шахтареві" вільний простір.

Я хотів би підкреслити, що цей результат нас задовольняє в тому плані, що ми приїхали сюди отримати додаткове очко. І в цьому випадку ми зайняли б третє місце. І ми усвідомлюємо те, що вирішальний матч гратимемо з "Тулузою". У першому таймі була можливість в Уеслі Сонка і Перішича, але вони не змогли реалізувати свої моменти.

І погоджуся, що в другому таймі у нас було менше шансів для взяття воріт "Шахтаря". Господарі поля теж змарнували чимало можливостей. Але в цілому 0:0 нас влаштовує, і вирішальний матч зіграємо на своєму полі. Я цілком задоволений, адже не кожен тренер досягає на цьому стадіоні позитивного результату.

- Ваша команда росте, футболісти підтримують один одного, грають з великим ентузіазмом, через це команда стає сильнішою і сильнішою.

- Так, я цілком задоволений результатами і в першості Бельгії, і на євроарені. Команда росте, я з цим згоден.

- Сьогодні ваша команда вийшла на поле в нестандартному складі.

- Так, один гравець не зміг зіграти - Кун Дарден. Він захворів. Мені довелося робити дещо нестандартний хід. З іншого боку, я чудово розумів, що минулий матч не був ключовим, але хотілося зосередити всі зусилля на поєдинку з "Тулузою". Я знаю, що у мене є гравці з попередженнями, так що моя мета була їх приберегти. Тому що кожен гравець нам зараз потрібен. Думаю, результат матчу - тому доказ.

- В порівнянні з першим матчем "Брюгге" став сильнішим чи "Шахтар" зіграв слабше?

- Розумієте, в Брюгге ми з великою повагою дивилися на "Шахтар". І коли після 20 хвилин матчу на табло 3:0, то самі розумієте, той матч ми не могли виграти. В той же час наша команда почала грати сильніше. Дійсно, сьогодні в нашому складі з"явилося декілька нових футболістів: Донк в захисті і Сонк в нападі. Ми дали їм шанс показати свої можливості. Але я ще раз повторюю, все це передбачено, я хотів перевірити кожного свого гравця. Я знаю, що талант у них є, я в них вірю. Але я знаю, що чудес в природі не буває, тому можливість повинен дістати кожен.

Повторюю, я результатом задоволений. Сьогодні ми провели досить напружений у фізичному плані матч. Наступний поєдинок нас чекає на виїзді в рамках чемпіонату Бельгії. Тому ми повинні розуміти, що у нас є певний запас, і ми можемо грати в інших матчах зі свіжими силами.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Ми з великою повагою дивилися на "Шахтар" - наставник "Брюгге"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути