пʼятниця, 04 грудня 2009 10:54

Перший матч плей-офф "Шахтар" проведе на виїзді

Перший матч плей-офф "Шахтар" проведе на виїзді

Ще дванадцять клубів забезпечили собі участь в 1/16 фіналі Ліги Європи УЄФА за підсумками п"ятого туру групового етапу. У завершальному турі стануть відомі ще дев"ять команд-учасниць плей-офф.

Фіаско "Селтіка" і "Лаціо"

Раніше в 1/16 фіналу пробилися діючий володар Кубка УЄФА, донецький "Шахтар", а також "Вердер" і "Галатасарай". В середу компанію їм склали "Фенербахче", "Вільяреал", "Бенфіка", "Зальцбург", "Евертон", "Гамбург", "Аякс" і тель-авівський "Хапоель".

В четвер же участь в плей-офф собі забезпечили ПСВ, "Рома", лісабонський "Спортінг" і "Атлетік". "Селтік" і "Лаціо" за підсумками п"ятого туру втратили всі шанси на вихід в 1/16 фіналу. У середині грудня вони проведуть свої останні єврокубкові матчі в нинішній кампанії.

Настає жеребкування

Жеребкування 1/16 фіналу і 1/8 фіналу Ліги Європи відбудеться в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні 18 грудня і почнеться о 13:00 за європейським часом (о 14:00 за київським).

Команди з однієї країни будуть розведені по різних парах. 12 переможців груп Ліги Європи і чотири найкращі команди з числа тих, що зайняли треті місця в Лізі чемпіонів УЄФА битимуться з 12 клубами, які фінішували другими на груповому етапі Ліги Європи, і чотирма клубами з Ліги чемпіонів.

Переможці груп Ліги Європи і чотири найкращі команди з числа тих, що зайняли треті місця в Лізі чемпіонів проведуть матчі-відповіді на своєму полі. Команди з однієї групи Ліги Європи не можуть потрапити один на одного.

За матеріалами УЄФА

Зараз ви читаєте новину «Перший матч плей-офф "Шахтар" проведе на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути