пʼятниця, 04 грудня 2009 08:26

"Шахтар" втратив перші очки в Лізі Європи (ВІДЕО)

"Шахтар" втратив перші очки в Лізі Європи (ВІДЕО)

Донецький "Шахтар" не зміг продовжити свою переможну серію в поєдинках Ліги Європи. Більш того, вперше в історії "Донбас Арени" гірники не змогли переграти суперника, зіграв у нульову нічию з бельгійським "Брюгге".

Гості, пам"ятаючи про розгром, який вчинив їм "Шахтар" в стартовому поєдинку, зробили ставку на закриту гру. Не забуваючи, втім, при нагоді здійснювати небезпечні вилазки до воріт П"ятова. Не випадково після закінчення свистка статистика вивела цікаві цифри: бельгійці нанесли в цьому матчі на один удар у площину воріт більше, ніж підопічні Луческу - 4:3.

"Шахтар", у свою чергу, зіграв без вогнику. Немов це був не матч Ліги Європи, подивитися на який зовсім не літнім вечором прийшло більше сорока тисяч людей, а так - виставковий поєдинок з тим проти спарринг-партнера.

Могли, звичайно, вирвати перемогу. Навіть у компенсований час, коли Срна вивів на ідеальну позицію Левандовскі. Але, відверто кажучи, на перемогу цього вечора "Шахтар" не награв. Або не напрацював.

У будь-якому випадку, як би не завершилися матчі останнього туру, ніщо не перешкодить гірникам фінішувати першими. Зате за другу путівку піде серйозна боротьба між "Брюгге" і "Тулузою". Але все це вже за два тижні.

Група J

"Шахтар" - "Брюгге" - 0:0

"Тулуза" - "Партизан" - 1:0 (0:0)

Гол: Браатен, 53

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" втратив перші очки в Лізі Європи (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути