четвер, 03 грудня 2009 11:59

Стали відомі 11 учасників плей-офф Ліги Європи

Стали відомі 11 учасників плей-офф Ліги Європи

"Евертон", "Бенфіка", "Фенербахче", "Вільярреал", "Гамбург", "Аякс" і "Хапоель" забезпечили собі вихід в 1/16 фіналу Ліги Європи після матчів 5-го туру групового етапу турніру. "Зальцбург" завоював путівку в плей-офф ще після 4-го туру. Раніше путівки в 1/16 фіналу отримали "Шахтар", "Вердер" і "Галатасарай".

"Бенфіка" і "Евертон" зайняли відповідно 1-е і 2-е місця в групі I. Португальці набрали 12 очок, перемігши БАТЕ (2:1), а англійці - 9 балів, вигравши у АЕКа (1:0). У грецького і білоруського клубів по 4 очки.

"Фенербахче" забезпечив собі перше місце в групі H, вигравши у "Твенте" (1:0), стамбульці з 12 очками на 5 балів випереджають голландський клуб, і на 7 очок - "Шериф", який йде третім.

"Зальцбург" і "Вільярреал" застовпили за собою відповідно 1-і і 2-і місця в групі G. У австрійців після перемоги над "Лаціо" (2:1) 15 очок, а в іспанців, у "Левскі" (2:0 ) 9 балів. Римляни, у яких 6 очок, поступаються "жовтій субмарині" за результатами особистих зустрічей (2:1, 1:4).

"Гамбург" і "Хапоель" з Тель-Авіва забезпечили собі два перші місця в групі С. Німці переграли віденський "Рапід" (2:0), а "Хапоель" завоював путівку в плей-офф, не дивлячись на поразку від "Селтіка" (0:2). Після п"яти турів у "Гамбурга" 10 очок, у "Хапоеля" - 9, у "Селтіка" - 5, а у "Рапіда" - 4.

"Аякс" забезпечив собі вихід в плей-офф з групи А. Амстердамці обіграли на виїзді "Тімішоару" і з 11 очками очолили таблицю групи. Бельгійський "Андерлехт", який не зміг у свою чергу забезпечити собі місце в 1/16 фіналу, поступившись удома загребському "Динамо" (0:1), відстає від "Аякса" на 3 очки, загребськоє "Динамо" - на 5, а "Тімішоара" - на 9 балів.

Нагадаємо, що після того, як рішенням УЄФА загребському "Динамо" були повернені зняті за безлади на трибунах три очки, хорватський клуб повернувся в список претендентів на путівку у весняну стадію Ліги Європи, а вихід з групи "Андерлехта" опинився під загрозою.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі 11 учасників плей-офф Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути