четвер, 03 грудня 2009 11:44

Футбольні фахівці напророчили перемогу "Шахтаря" в матчі з "Брюгге"

Футбольні фахівці напророчили перемогу "Шахтаря" в матчі з "Брюгге"

Напередодні сьогоднішнього матчу 5-го туру групового турніру Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" і бельгійським "Брюгге" відомі футбольні фахівці на сторінках авторитетного видання "Команда" поділилися своїми прогнозами на цей поєдинок.

Віктор Гришко, віце-президент ФК "Чорноморець":

"2:0. Не сумніваюся, що перемога в цьому матчі буде за донецькою командою. З перших хвилин хлопці захоплять ініціативу і постараються забити швидкий гол. Враховуючи те, що "Шахтар" вже забезпечив собі вихід з групи, Мірча Луческу може дозволити собі виставити на поєдинок не оптимальний склад, дати деяким провідним гравцям відпочити. Але і в цьому випадку, думаю, господарі зможуть нав"язати суперникові свою гру і постійно атакуватимуть, як вони вже звикли це робити на своїй новій арені. Для донецьких уболівальників всі єврокубкові матчі особливі, в кожному вони чекають від своїх улюбленців свята - красивої перемоги".

Юрій Роменський, екс-тренер збірної України:

"3:1. З настроєм на еврокубковий матч у донеччан проблем не буде. По-перше, вдалий виступ "Шахтаря" поповнить скарбничку України в рейтингу УЄФА, а по-друге, не забуватимемо і про матеріальну сторону таких поєдинків - як для футболістів, так і для клубу в цілому. Та і взагалі - гірники здорово виступають на "Донбас Арені". Вони завжди діють агресивно, в атакуючому стилі. Донеччани здатні нав"язати свою гру будь-якому суперникові, що приїжджає до них в гості. При такій підтримці, яку забезпечують своїй команді донецькі вболівальники, погано грати неможливо".

Петро Кушлик, екс-наставник "Закарпаття":

"2:1. Не дивлячись на осічку в матчі чемпіонату в Києві, на мій погляд, "Шахтар" зараз знаходиться у нормальному стані. Та і в майстерності гірники перевершують бельгійську команду. Тим більше я впевнений, що на "Донбас Арені" буде аншлаг. Не тільки донецькі вболівальники, але і приїжджі з інших областей заповнять трибуни під зав"язку. Підтримка 12-го гравця буде на найвищому рівні, що, поза сумнівом, на руку підопічним Мірчі Луческу і надихне їх діяти в своєму звичному атакуючому стилі. А взагалі у донеччан є все не тільки для перемоги в цьому поєдинку, але і для того, щоб стати тріумфаторами Ліги Європи. Це їм цілком під силу".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фахівці напророчили перемогу "Шахтаря" в матчі з "Брюгге"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути