четвер, 12 серпня 2010 05:16

"Ми перекладали відповідальність один на одного" – Чигринський

"Ми перекладали відповідальність один на одного" – Чигринський
На прес-конференції присвяченій товариському поєдинку Україна – Нідерланди, який закінчився з рахунком 1:1, Мирон Маркевич анонсував, що захист українців виглядатиме по-іншому. І справді, у центрі грали два "гірники" Чигринський і Ракицький, фланги зайняли Романчук і Федецький.

"З нашого боку була бліда гра, - поділився враженнями від матчу Дмитро Чигринський. - Чому так вийшло? Важка сказати. Можливо ми були трохи втомленими. А погода однакова для обох команд."

"Важко назвати винуватця пропущеного мяча. Треба подивитися відео. Не часто доводиться пропускати такі курйозні голи. Положення поза грою могло бути, але не беруся стверджувати це остаточно."

"З Ракицьким звично грати в центрі оборони, адже ми разом виступаємо за "Шахтар". Можливо бракувало зіграності нашій обороні, вперше на флангах грали Федецький і Романчук. Товариські матчі для того й існують, щоб експерементувати. Подивимося як буде далі."

"Можна сказати, що у першому таймі ми стояли - кожен у своїй зоні. Руху ніякого не було. Тільки перекладали відповідальність один на одного. Було забагато непотрібних передач. Непотрібних у тому плані, що вони не загострювали гру. У перерві домовились, що хай краще буде більше помилок, але гратимемо більше на атаку. Тому другий тайм вийшов трохи живішим. Ми граємо вдома і тут нам не потрібно бути обережним. Такі матчі для цього і проводяться. Тим більше, що ми грали проти резервного складу збірної Нідерландів."

"Кожна гра може принести користь. І цей матч не є виключенням. Хотілося б, щоб з нашого боку було якомога менше таких матчів. Яким би складом не грав суперник, хоч би й десятим, наша мотивація має завжди бути максимальною."

"Нідерланди мали на меті перевірку молодих хлопців. Там є 20 і 21-річні гравці. У цьому матчі більше залежало від того, як гратиме збірна України, але наш суперник гідно виглядав, враховуючи, що вони грали на виїзді."

"Навіть якби приїхала перша збірна, то невідомо в якому стані перебували основні гравці після фіналу ЧС-2010. Вони зараз тільки починають набирати форму. Нам краще грати з мотивованою командою."

"Результат, як такий, для нас зараз не головний. Мирон Богданович виховує в нас дух переможців. Вдалі дії трансформуються у результат."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ми перекладали відповідальність один на одного" – Чигринський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути