четвер, 12 серпня 2010 04:17

"Перший тайм у нас не вийшов" – Кобін

"Перший тайм у нас не вийшов" – Кобін
  Гравець "Шахтаря" Василь Кобін став першою заміною Мирона Маркевича у товариському матчі з Нідерландами (голландці привезли в Донецьк резервний склад) – 1:1. "Гірник" з"явився на полі ще у першому таймі, замінивши Руслана Ротаня. Півзахисник "Дніпра" сам попросив про заміну. У Руслана стався рецидив старої травми. 

Протягом двох хвилин збірні обмінялися голами. Першими забили гості – на 73 хвилині відзначився Джермейн Ленс. Від поразки господарів врятував Олександр Алієв, який метрів з 30-ти пробив без шансів для голландського кіпера Мішеля Ворма.

"Ми давно один одного не бачили, - пояснює Кобін бліду гру збірної України, - два дні – це замало для притирки партнерів. Перший тайм у нас не вийшов. У другій 45-хвилинці ми відчули один одного і показали якісніший футбол. Своєю грою я не дуже задоволений. Мені не вдалося забити чи загострити гру команди. 

Мирон Маркевич перервав свою виграшну серію зі збірною, яка налічувала три матчі. Зате безпрограшна серія налічує вже чотири поєдинки. Наступним суперником українців буде Польща. Матч відбудеться 4 вересня у Варшаві.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Перший тайм у нас не вийшов" – Кобін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути