середа, 11 серпня 2010 04:11

"Оборона збірної виглядатиме по-іншому"

Автор: фото з сайта www.turnir.com.ua
  Папа Гуйє в Україні виступав за луцьку ”Волинь”, а нині грає у харківському ”Металісті”. Має проблеми із зором, через які пропустив початок нинішнього чемпіонату
Папа Гуйє в Україні виступав за луцьку ”Волинь”, а нині грає у харківському ”Металісті”. Має проблеми із зором, через які пропустив початок нинішнього чемпіонату

11 cерпня національна збірна України з футболу проведе четвертий поєдинок під керівництвом Мирона Маркевича. У товариському матчі на 50-тисячній "Донбас Арені" в Донецьку українцям протистоятимуть Нідерланди — чинні віце-чемпіони світу. Поєдинок розпочнеться о 21.00 за київським часом, пряма телетрансляція на каналі "Інтер".

Гості прибули в Донбас резервним складом — тренер "помаранчевих" Берт ван Марвейк не викликав на зустріч жодного гравця, який виступав у фінальній частині Кубка світу.

— Мене взагалі не хвилює, хто в якому складі приїжджає, — каже Мирон Маркевич. —   Ми вперше зіграємо таким складом — із Романчуком і Федецьким. Оборона збірної виглядатиме по-іншому.

До табору збірної викликали трьох київських динамівців — Андрія Шевченка, Артема Мілевського і Тараса Михалика. Також Маркевич розраховував на Олега Гусєва. Але медичний штаб віце-чемпіона України попросив тренера збірної не залучати футболіста, який тільки нещодавно відновився після травми і не може поки що грати в настільки щільному режимі.

Маркевич каже, що в нього були певні проблеми з форвардом "Дніпра" Євгеном Селезньовим.

— Були претензії до його поведінки. Сподіваюся, нападаючий переглянув свої підходи до роботи і зрозумів, що у збірній ніхто з ним панькатися не буде.

Раніше тренер висловив бажання натуралізувати сенегальського захисника "Металіста" Папу Гуйє. Невдала гра оборонця в останніх матчах чемпіонату України та публічна критика на його адресу з боку Маркевича не змінила думки наставника збірної.

— Я знаю справжній ігровий рівень Гуйє. Тепер він просто не у формі. Але ми працюємо над оформленням футболісту українського громадянства. Тим більше, нещодавно він відмовився виступати за збірну Сенегалу, — зауважує Маркевич.


Заявка збірної України на матч проти Нідерландів

Воротарі — Андрій П"ятов ("Шахтар"), Андрій Дикань ("Терек", Росія).
Захисники — Дмитро Чигринський, Ярослав Ракицький, Василь Кобін (усі "Шахтар"), Тарас Михалик ("Динамо"), Артем Федецький ("Карпати"), Олександр Романчук ("Металіст"), Євген Чеберячко ("Дніпро").
Півзахисники — Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина), Олександр Алієв ("Локомотив", Росія), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва "Дніпро"), Денис Олійник ("Металіст").
Нападаючі — Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва "Динамо"), Андрій Воронін ("Динамо", Росія), Євген Селезньов ("Дніпро").
План— календар матчів збірної України до кінця 2011 року

4 вересня, субота — Польща — Україна (Варшава)
7 вересня, вівторок — Україна — Чилі (можливо, Харків) — ведуться переговори, остаточне рішення має бути 13–14 серпня
8 жовтня, п"ятниця — Україна — Канада (можливо, Львів)
12 жовтня, вівторок — Україна — Уругвай (Харків) — ведуться переговори
17 листопада, середа — Швейцарія — Україна (Женева)
11 листопада 2011 року Україна зіграє з Німеччиною, якщо бронзові призери Кубка світу уникнуть матчів плей-офф за право виходу до фінальної частини Євро-2012.
Зараз ви читаєте новину «"Оборона збірної виглядатиме по-іншому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути