Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 09:19

"Ми не були готові до голу у відповідь "Ліверпуля"

"Ми не були готові до голу у відповідь "Ліверпуля"

Наставник "Арсеналу" Арсен Венгер після матчу з "Ліверпулем" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів зазначив, що його команда заслужила перемогу.

- Добитися в такому матчі нічиєї з рахунком 1:1 дуже прикро. У нас були достатньо моментів, щоб перемогти. "Ліверпуль" сьогодні атакував дуже рідко, і весь другий тайм пройшов на половині поля гостей. Створивши тільки один момент у матчі, він покарав нас. Нам було складно, адже "Ліверпуль" відійшов у глуху оборону, і у нас майже не було простору для маневру.

Суперник зловив нас на контратаці, і я змушений зробити комплімент Стівену Джеррарду - в епізоді з голом у відповідь він продемонстрував майстерність світового рівня. Джераррд взагалі був хороший сьогодні. Він ідеальний для гри на контратаках, коли ваша команда відбирає м"яч. Втім, "Арсенал" сьогодні теж провів відмінний матч. Наша перевага у володінні м"ячем сьогодні була очевидною, проте все закінчилося лише нічиєю.

На жаль, ми не були готові до гола у відповідь "Ліверпуля". Це був справжній удар по психології, і ми не змогли від нього отямитися.

У Робіна ван Персі пошкодження м"яза, і ми були вимушені замінити його, щоб не посилити проблему. Голландця чекає медичне обстеження, але мені здається, що про рецидив старої травми стегна мови не йде.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ми не були готові до голу у відповідь "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути