четвер, 03 квітня 2008 09:40

"Челсі" міг виграти з рахунком 4:0"

"Челсі" міг виграти з рахунком 4:0"

Наставник Аврам Грант після поразки від "Фенербахче" не міг знайти слів. На його думку, лондонський клуб заслуговував перемоги навіть з рахунком 4:0.

- Не знаю, що і сказати. У футболі таке трапляється часто-густо - ми заслуговували перемогу, але програли. При ідеальному розкладі ми сьогодні могли виграти з рахунком 3:0 або 4:0, проте у результаті тріумф відсвяткував "Фенербахче". Я дуже розчарований результатом, хоча він не такий вже й поганий, адже ми грали на виїзді. Вважаю, що ми сьогодні виглядали сильнішими за господарів - мої підопічні показали дуже хороший футбол. Ми володіли перевагою в центрі поля і не дозволяли суперникові створювати моменти біля воріт Карло Кудічіні, але тут "Фенербахче" забив зовсім випадковий другий гол. У повторний поєдинок ми проведемо удома, і я вірю, що це допоможе нам пробитися у півфінал. Я не сумніваюся, що ми візьмемо гору над "Фенербахче" за сумою двох зустрічей.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" міг виграти з рахунком 4:0"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути