Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 09:04

"Було важливо швидко відповісти "Арсеналу"

"Було важливо швидко відповісти "Арсеналу"

Наставник "Ліверпуля" Рафаєль Бенітес після нічиєї у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з "Арсеналом" на його полі зазначив, що не можна з повною впевненістю говорити, що його команда тепер є фаворитом.

- "Арсенал" може забити на будь-якому стадіоні, бо це виключно хороша команда. Втім, ми тепер знаходимося у відмінному положенні. Гра на "Енфілді" за підтримки відданих уболівальників - це вже зовсім інша історія. Сьогодні суперник контролював м"яч, доставляючи нам клопіт в обороні і змушуючи грати на контратаках. "Арсенал" - дуже хороша команда, яка безперервно атакує, і ми були вимушені захищатися так глибоко, що нічого крім контрвипадів нам не залишалося. У нас було два-три гольові моменти, але ми втрачали м"яч у момент останнього пасу. Для нас було дуже важливо відповісти на пропущений гол, бо якщо в зустрічах з "Арсеналом" тобі не вдається зробити це досить швидко, то потім стає тільки складніше, оскільки суперник не перестає йти вперед, - говорить Бенітес. - Суботній матч чемпіонату Англії з "Арсеналом" буде зовсім іншим, бо це абсолютно інше змагання. Я не думаю, що цей результат якось вплине на наступний поєдинок.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Було важливо швидко відповісти "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути