пʼятниця, 18 вересня 2009 08:55

"Матч судили шість арбітрів, але пенальті ми так і не отримали " - Луческу

"Матч судили шість арбітрів, але пенальті ми так і не отримали " - Луческу

Відразу після гри першого туру групового раунду Ліги Європи, в якій "Шахтар" на виїзді упевнено переграв бельгійський "Брюгге", головний тренер донецької команди Мірча Луческу дав свою оцінку матчу і відповів на питання журналістів.

- Сьогоднішній матч, як і минулий, вийшов вдалим. Звичайно, важко проводити перший поєдинок в груповому раунді. Проте, команда дуже добре грала, діяла дисципліновано, добре реагувала на контратаки. Ми перевершували "Брюгге" і у фізичних можливостях, і в технічному плані.

На стадіоні була хороша публіка, прекрасна атмосфера. Крім того, сьогодні був перший досвід проведення матчу з шістьма арбітрами, але в одному з моментів ми все ж таки повинні були отримати право на пенальті.

- Містер Луческу, ви ризикували, випускаючи Ярослава Ракицького? І взагалі, як ви оцінюєте його гру?

- Я довіряю цьому футболістові. Зараз він тільки набирається досвіду, тому я надав йому можливість вийти на поле. Але він талановитий гравець, і я високо оцінюю його внесок в минулий поєдинок.

- Одного разу ви сказали, що "Шахтар" - команда для Ліги чемпіонів...

- Так, на жаль, нам не вдалося на цей раз пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів. Зараз ми граємо в Лізі Європи, сподіваюся, тут ми пройдемо в наступний раунд і наступного року продовжимо свій виступ в цьому турнірі.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Матч судили шість арбітрів, але пенальті ми так і не отримали " - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути