Ексклюзиви
субота, 28 серпня 2010 15:28

"Марсель" не відпустив Брандау в "Рубін"

"Марсель" не відпустив Брандау в "Рубін"

Казанський клуб напередодні закриття літнього трансферного вікна в Росії спробував придбати двох гравців з французької ліги та італійської серії А.

Спортивний директор "Рубіна" Мухсін Мухамадієв у вівторок прилетів до Марселя, де два дні вів переговори з керівництвом чемпіонів Франції про придбання бразильського форварда Брандау. Вчора інформаційні агентства розтиражували новину про перехід колишнього гравця "Шахтаря", проте на ділі казанці змогли досягти згоди тільки самого гравця, але не його клубу.

Колеги з France Football оцінили можливий трансфер бразильця в 7 мільйонів євро. Ще один мільйон чемпіони Росії нібито запропонували самому бразильцеві і його агентові за контракт на три роки, обумовивши умови особистого договору. Однак у підсумку "Марсель" відмовив "Рубіну", прискоривши тим самим угоду з "Зенітом", у якого орендований білоруський форвард Сергій Корніленко, який виступав останнім часом на тих же умовах за "Томь".

Крім того, вчора "Рубін" намагався вирішити питання про перехід з "Дженоа" 23-річного Сальваторе Боккетті, який має в активі 3 матчі за збірну Італії і потрапляв у свій час у сферу інтересів "Зеніта". Тоді генуезці відмовили петербурзькому клубу у трансфері, який оцінювався в 12 мільйонів євро. Тепер Боккетті сам хоче змінити обстановку, щоб отримати шанс зіграти в Лізі чемпіонів.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Марсель" не відпустив Брандау в "Рубін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути